belangrijke data

1946 : Dokter Hortz creëert wonderbaarlijke schoonheidsformules en laat hiervan een bevoorrecht cliënteel genieten in zijn instituut, gelegen in de Faubourg St Honoré in Parijs.
1966: M. Mas koopt het Sothys Instituut en geeft een nieuwe impuls aan het bedrijf.
1971: De Sothys producten worden geproduceerd in Meyssac in Corrèze.
1974: Sothys lanceert haar hydraterende formule met collageen! Deze revolutionaire formule verleidt zeer vele klanten en schoonheidsspecialisten
1981: Oprichting van een filiaal in de Verenigde Staten.
1985: Het Sothys Instituut in Parijs verhuist van n° 163 naar 128 Faubourg Saint Honoré .
1986: Oprichting van een filiaal in Singapore.
1989: Oprichting van een nieuw research- en ontwikkelingscentrum Sothys.
2001: Sothys lanceert haar prestige gamma: Secret de Sothys®. Een excellent zintuiglijk anti-aging programma voor lichaam en gelaat …
2005 : De Sothys tuinen openen hun deuren.
2008 : Frédéric en Christian Mas, zonen van M. Bernard Mas, nemen de toekomst van Sothys in handen.
2011: Het merk Sothys Parijs viert haar 65 jaar beauté !

Nieuws

19 . JUNE . 2018

De zomer komt dichterbij, verfraai blijvend je silhouet dankzij ons volledig gamma:

Minceur capitale : Onmisbare slankheidsbondgenoot voor een globale werking op het aspect van cellulitis. Gladstrijkend effect.

Crème galbante - ventre, taille, bras : Om te beantwoorden aan de verslapping van de huid en de cellulitis op de moeilijkst te behandelen zones : buik, taille, armen. Ideaal voor de volwassen huid, de periode na afslanking en na de zwangerschap.

Crème tonifiante – Fermeté, vergetures : Verstevigen en verzwakken van het aspect van striemen. Eveneens ideaal voor een mooi decolleté.

Gel fraîcheur jambes légères : Een vloeibare gel voor lichte en aangename benen.

Afspraak in uw Sothys Instituut om raad te vragen aan uw schoonheidsspecialiste en maak van Sothys uw onmisbare afslankingsbondgenoot.

19 . JUNE . 2018

De zomerse periode bereidt zich voor en we fantaseren al over schitterende zonnebaden voor een schitterende bruine teint!

Daar een blootstelling aan de zon niet zonder risico is voor de belangrijkste jeugdigheid van uw huid stelt Sothys u 3 beschermende zorgen voor, en 2 after-sun verzorgingen voor een huid onder hoge bescherming en een gecontroleerde prachtig gebruinde huid:

- Fluide Protecteur Zones Sensibles SPF50: vloeibare emulsie zonder parfum verzekert een intensieve bescherming voor het gelaat en de meest gevoelige zones.

- Lait Protecteur SPF30 Visage et Corps : Emulsie 2 in 1 gelaat en lichaam ideaal om de volledige huid te beschermen bij respecteren van de gebruiksaanwijzingen.

- Fluide Protecteur SPF20 Visage et Corps : Een melkachtige vloeibare textuur, waterproof, in een flacon met pomp, ultra praktisch om de huid voor te bereiden op een schitterend gebruinde huid.

- Soin après-solaire anti-âge : Een lichte textuur om de huid met zachtheid te omhullen en de belangrijkste jeugdigheid van de huid te behouden.

- Lait après-soleil corps régénérateur : Ultra romig en vloeibaar om de huid onmiddellijk te verkwikken en te sublimeren na het blootstellen.

Om de producten hun volledige rol van bescherming te laten spelen, denk eraan om ze aan te brengen in voldoende dosis voor elke blootstelling, en veelvuldig terug aan te brengen gedurende de blootstelling. Het te veel blootstellen aan de zon kan op elke leeftijd ernstige letsels aan de huid verwekken.

Afspraak in uw instituut en vraag raad aan uw schoonheidsspecialiste Sothys om u te helpen het product te kiezen dat het best aangepast is aan uw huid.

15 . JUNE . 2018

Opteer deze zomer voor de zorgen zonder-zon en geef uw huid een goudglanzende effen bruine kleur … zonder u bloot te stellen !

Zelfbruinende gel visage et corps : Licht kleurende gel om het aanbrengen te vergemakkelijken en een egale uitsmering zonder vlekken te garanderen, hij dringt vlug in de huid.

Voile sublimateur jambes : Deze amberkleurige gel, sublimeert ogenblikkelijk de benen met een lichte, getinte sluier.

Sublimateur de bronzage visage et corps : Een melk met ultra comforabele textuur om de huid voor te bereiden, te stimuleren en het bruin te verlengen.

Ontdek deze producten bij uw Sothys instituut !